Спортсмени з Тернопільщини стали призерами чемпіонату України з лижного двоборства

Опубліковано:
4 Березня, 2024

Спортсмени з Тернопільщини – серед переможців чемпіонату України з лижного двоборства. Це вихованці Тернопільської обласної ДЮСШ із зимових видів спорту.

Чемпіонат України серед юнаків та дівчат старшої вікової групи та чемпіонат України серед юніорів та юніорів відбувалися в селищі Ворохта.

«У змаганнях серед юнаків чемпіоном став Пилипчук Денис (трамплін К-75, лижна гонка 5 км), а серед юніорів 1, місце здобув Шовкопляс Олександр (трамплін К-75, лижна гонка 5 км). Ще один наш учень Чеболда Ілля виборов “бронзову” нагороду серед юніорів. В командних змаганнях серед юніорів (трамплін К-75, лижна гонка 3х1 км) переможцями стали Чеболда Ілля та Шовкопляс Олександр, а “срібними” призерами Пилипчук Денис з випускником нашої школи Прокопюком Максимом. В заключний день змагань наші учні знову не залишилися без нагород. ІІ місце зайняв Шовкопляс Олександр (трамплін К-90, лижна гонка 5 км), а ІІІ — Пилипчук Денис», – розповіли представники Тернопільської обласної ДЮСШ із зимових видів спорту.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: