Купити кулер для води в Дніпрі, кулер для води настільний

Опубліковано:
1 Березня, 2024

Головним завданням кулера – є подача очищеної питної води. Якщо ви шукаєте, де вигідно купити кулер для води в Дніпрі, рекомендуємо ознайомитися з даною статтею.

Принцип роботи кулера

Особливістю будь-якого кулера, чи то настільного, чи підлогового є функції підігріву та охолодження рідини. Для цього, вода подається в спеціальний накопичувальний бак. Прилад обладнаний датчиками, які автоматично починають та завершують роботу, коли вода набуває відповідної температури. Для цього необхідно ввімкнути кулер в електромережу потужністю 220 V. Настільний кулер для води є економічно вигідним, адже споживає майже вдвічі менше живлення, аніж підлоговий. У режимі очікування він взагалі має мінімальні витрати. Робочий час обладнання відбувається у період нагрівання (до 95-98°С) та охолодження (до 4°С) рідини.

Кожна модель має свої технічні характеристики, які відрізняються, залежно від комплектації обладнання. Так, існують моделі з різними класами енерговитрат, відрізняються за розміром та вагою, а також мають різний зовнішній вигляд.

Де краще використовувати настільний кулер?

Якщо з місцем розташування підлогового кулера все зрозуміло, то у випадку його меншого брата виникають складнощі. Перед тим, як купити обладнання потрібно знайти для нього відповідне місце. Це має бути стійка поверхня у сухому приміщенні, бажано без попадання прямих сонячних променів. Найкраще підходять столи та тумби на кухні, а також спеціальні підставки. Якщо ви розмістили пристрій на підвіконні чи балконі, рекомендуємо використовувати захисні чохли, а воду використовувати не більше 5 днів.

Даний вид кулерів для питної води найчастіше використовують для побутових цілей на кухні, а також закладах, де знаходиться не велика кількість людей (приймальні приміщення, зали очікування, салони краси тощо).

Корисна вода дарує молодість та бадьорість

Виробник очищеної питної води ТМ «Н2О» пропонує широкий вибір кулерів, які відрізняються функціональністю та ефективністю. Так, у нас ви можете купити кулер наступних позицій: з охолодженням, нагріванням, вбудованим дисплеєм, холодильною камерою та відповідно без кожної перерахованої функції. Крім того, на вибір пропонуються компресорні та електронні моделі.

Зручний об’єм питної води 19 л ТМ «Н2О» є оптимальним, незалежно від того, де ви будете користуватися кулером – вдома разом з родиною, чи з колегами в офісі.

Для завантаження у кулер вибирайте питну воду перевіреного виробника. ТМ «Н2О» – це сертифікований продукт, який відповідає європейським стандартам якості. Очищена вода за смаком та вмістом компонентів максимально наближена до природної артезіанської рідини, яка вважається найкращою водою для підтримки здорового самопочуття та зміцнює імунітет.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: