І малечі, і дорослим: огляд популярних серій конструктора LEGO

Опубліковано:
1 Березня, 2024

Сьогодні, коли ми обираємо подарунок дитині, практично кожен раз звертаємо увагу на конструктори. Вони відрізняються різноманітністю, вартістю і рівнем складності. Багато виробників виготовляють цікаві набори для дітей, але найбільш відомими і популярними є комплекти LEGO данської компанії. Їх асортимент насправді вражає. Тут є набори для дітей будь-якого віку, статі і вподобань. Пропонуємо ознайомитись з найбільш популярними колекціями і купити Лего на Bi.ua.

В чому секрет популярності LEGO?

До переваг данського конструктора відносять такі:

  • бездоганна якість. Згідно зі статистичними даними, на 1 млн елементів припадає лише 18 бракованих;

  • ідеальна сумісність між собою, незалежно від року випуску, колекції, набору, оскільки кожен компонент перевіряється на відповідність певній висоті, довжині та товщині;

  • міцність деталей. Щоб пошкодити їх, необхідно прикласти неабияку силу;

  • використання для виготовлення безпечного ABS-пластику;

  • відсутність гострих кутів;

  • яскрава палітра кольорів, яка приваблює дітей;

  • можливість обрати конструктор на будь-який вік, навіть для дорослих.

Популярні серії

Усі конструктори Лего входять до певної серії. Найбільш популярними з них є наступні:

LEGO Duplo

Колекція створена для малюків від 1,5 роки, тому всі деталі мають збільшені розміри, щоб діти не змогли проковтнути їх. Кожен комплект містить не більше 25 елементів. Зазвичай це кубики, але також в конструкторах зустрічаються фігурки тварин та людей. 

LEGO Friends 

Серія створена для дівчаток. Кожен набір розповідає цікаву історію п’яти подружок, які живуть безтурботним, яскравим життям. Конструктор розрахований на дітей від 6 років і може містити до 1500 деталей залежно від набору. Це дозволяє відтворювати різноманітні сценарії, або придумувати свої, завдяки сумісності комплектів.

LEGO City 

Колекція створена для дітей від 7 років і дозволяє побудувати місто своєї мрії. Окрім того, вона знайомить маленьких «архітекторів» з різноманітними професіями. Наприклад, пожежниками, поліцейськими тощо. 

LEGO Ninjago 

Колекція призначена для дітей від 9 років і присвячена подіям відомого мультсеріалу. Окрім традиційних блоків кожен набір має фігурки ніндзя. Такому комплекту зрадіє кожен хлопчик. 

Lego Star Wars

Якщо дитині подобається космос або він обожнює «Зоряні війни», вам неодмінно варто придбати набір з цієї колекції. Хлопчики від 9 років і старше зможуть створити власний зореліт чи відтворити сцени з відомого фільму. 

Окрім того, данська компанія пропонує інші колекції конструкторів. Зверніть увагу на серію Marvel з супергероями або Technic. Вони сподобаються дітям 9–10 років і дорослим. Lego Technic дозволяє створити власний надзвуковий винищувач, навантажувач, екскаватор тощо.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: