Павло Жебрівський
Павло Жебрівський

Громадський діяч, Президент військово-цивільної спілки "Бойове Братерство України"

Чи має право Зеленський після 20 травня перебувати на посаді Президента України?

Сьогодні Зеленський звинувачує всіх, хто не погоджується з продовженням його перебування на цій посаді, та називає їх зрадниками. На такі заяви він не має морального права.

Він не розуміє, що українці – освічена нація і знають свої права. Мабуть, хтось забув, що в Україні є вищі інституції, такі як Конституційний Суд, який повинен дати висновок про легітимність Зеленського як Президента після 21 травня цього року.

Ще є час звернутися до Конституційного Суду. І вердикт суддів зобов’язані будуть прийняти громадяни України. Це про юридичну площину.

Але я хотів би говорити про моральну площину і про майбутнє України. Питання потрібно ставити наступним чином: чи здобуде Україна Перемогу при президентстві Зеленського?

На моє глибоке переконання, сподівання – дуже примарні. І якщо Перемога навіть буде, то матиме присмак високої ціни у вигляді життів наших Героїв та цивільного населення, а також і руйнації інфраструктури України.

Не тому, що Зеленський мені подобається чи не подобається. Він не «красна дєвіца», котра має подобатись чи не подобатись людям. Питання у тому, чи спроможний він організувати функціонування держави як єдиного механізму? Особистісні вподобання тут зайві, бо Україна – на межі існування, і необхідно докладати усіх зусиль, щоб її врятувати.

Якщо проаналізувати діяльність Верховного Головнокомандувача, то на сьогодні у Зеленського немає плану дій, жодного бачення шляху до Перемоги. Він милується собою. Він кохається в собі. Але все це до Української нації жодного стосунку не має.

Мародерство як було, так і продовжує набирати ще більших обертів. Корупція також набирає більших масштабів. Економікою займається помічник резидента фсб Сівковича Гетьманцев і нищить економіку. Зовнішню політику курує Єрмак, який налаштовує Зеленського так, що він поводиться на міжнародній арені у такий спосіб, ніби всі у світі йому винні.

У Збройних Силах закон про мобілізацію досі не прийнятий. Верховний Головнокомандувач не хоче брати на себе цю відповідальність. Не запущено виробництво боєприпасів.

Насправді та лінія оборони, куди відходять наші воїни, в кращому випадку, – це земляні траншеї, а не доти чи капоніри, тобто відсутні місця для передислокації. Тож навряд чи можна знайти те, що ж він робить для Перемоги.

Вся нація б’ється, щоб здобути Перемогу, а «сонцесяйний» робить все, щоб ця Перемога настала невідомо коли.

Через це, навіть якщо Конституційний Суд прийме ухвалу про юридичне право Зеленського перебувати на посаді Президента після 20 травня 2024 року, то як законослухняний громадянин, я буду цього дотримуватися. Але як патріот України і як людина, яка воювала за Україну, будувала цю державу, я цього ніколи не сприйму. Тому що перебування Зеленського на посаді Верховного Головнокомандувача – це велика перепона на шляху до Перемоги України.

Ті питання, які ставлять маріупольці: хто розмінував Чонгар? Хто вивів із Гостомеля бригаду Національної Гвардії України? Хто «прибрав» війська з Сумщини? За чиєю вказівкою були оголені кордони в районі Чорнобиля? Хто злив вагнерівську операцію? Хто їздив в Оман на зустріч із Патрушевим? Хто мародерить під час війни? Питань більш, ніж достатньо.

Зеленський має усвідомити: йому час почати каятися. Тоді, можливо, у нього не буде три довічних терміни за державну зраду. Можливо, він обмежиться одним.

Тому нам потрібно гуртувати українців по духу. Ради збереження України, її розвитку і для того, щоб в Україні була Українська Україна.

Насправді, Служба Безпеки України повинна розпочати розслідування кримінальної справи про державну зраду – невиконання Верховним Головнокомандувачем своїх посадових обов’язків. Але у мене є величезні сумніви, що новопризначені керівники СБУ будуть розслідувати цю справу. Проте всі мають знати – документи не горять, і покарання для Зеленського і його шести менеджерів буде невідворотнім. Тому що занадто високу ціну заплатили і платять Українці за таке хамство Зеленського.

Насправді – маємо когнітивний дисонанс. Перед початком повномасштабного вторгнення Зеленський говорив, що наступу не буде, і всі українці будуть смажити шашлики. Нещодавно Буданов розповів, що ГУР чітко знав, що 24 лютого 2022 року о четвертій ранку почнеться наступ російських військ. І тоді ж Зеленський заявляє, що він спав, коли почались бомбардування України. Тобто, або порушив законодавство України Буданов, який офіційно не повідомив Верховного Головнокомандувача про те, що є достовірна інформація про напад московитів о четвертій ранку, або Зеленський не довіряв ні ЦРУ, ні МІ-6, ні Байдену, ні навіть ГУРу, яке йому підпорядковується. Зеленський вірив тільки путіну, який обіцяв не нападати.

Тоді який це діагноз? І як це корелюється?

Начальник ГУРу оголошує, що вони достеменно знали, що буде широкомасштабний наступ 24 лютого, а Зеленський в цей час всім розповідає, що його розбудила Оленка, коли почали падати бомби на Україну. Повірити неможливо.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #влада, #легітимність
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: