Відтепер працівники «Тернопільводоканалу» складатимуть протоколи за втручання в роботу лічильників

Опубліковано:
28 Лютого, 2024

Відтепер деякі працівники «Тернопільводоканал» можуть складати протоколи на користувачів послугою за втручання в роботу лічильників.

Ці повноваження надали фахівцям комунального підприємства 28 лютого на засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради. Зокрема, члени комітету внесли зміни до свого рішення від 02.02.2011 №90 «Про визначення посадових осіб, які мають право складати протоколи про адміністративні правопорушення».

«Працівники КП «Тернопільводоканал» зможуть складати протоколи про адміністративні порушення на громадян за порушення правил користування водою, вимог щодо комерційного обліку питної води (ст. 103-1, 103-3 КУпАП). Такими повноваженнями наділено: начальника, інженерів та контролерів відділу розрахунків населення, начальника, інженерів та техніків, старших контролерів та контролерів водопровідного господарства абонентного відділу та начальника, старших інспекторів та інспекторів відділу водоканалізаційної інспекції. Такі зміни прийняті з метою своєчасного вжиття заходів з виявлення порушень і притягнення до адміністративної відповідальності осіб, що не дотримуються вимог законодавства у сфері водопостачання та водовідведення», – повідомили у Тернопільській міській раді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: