Тернопільська «Нива» на переможній ноті завершила другий збір

Опубліковано:
27 Лютого, 2024

«Чи здолає світ того, хто вбиває цілі народи з посмішкою на обличчі?» араз болить не втратити Батьківщину – щоб діти, внуки не скиталися світом, мали Україну. Для тривог – підстав аж надміру. Ми втрачаємо території, политі українською кров’ю… Чи зрушиться світ, покаже ця весна).

«Березень березовим віником зиму вимітає, а весну в гості запрошує»…(якою буде погода у березні).

«Де б не вирішувалася доля України, він завжди був там», – загиблому Героєві Олегові Барні встановили меморіальну дошку, у школі де він вчителював».

«У березні прогнозують п’ять магнітних бур» і до них варто бути готовими…

Христина Феціца: «А що ви зробили для того, щоб закінчилась війна?» (не проста розмова зі знаною волонтеркою).

«У «Книзі пам’яті» вшанують полеглих захисників» (У Тернопільському прес-клубі презентували мультимедійний проект «Книга пам’яті Тернопільщини. Герої російсько-української війни»).

У рубриці право читайте про «У Тернополі своя війна – на вулиці Шпитальній (з’явилися нові «серії», того як «воюють» поліцейські, забудовники, судді…); «Додається в області потерпілих від шахрайства» (як люди потерпають від зловмисників, які обманюють та виманюють у них гроші); «Міський голова спричинив громаді збитків на понад 800 тисяч гривень».

У «Гніздечку» як завше нові історії з життя та для душі, зокрема «Коханка чоловіка стала найкращою подругою» (За столиком у кав’ярні сиділи двоє жінок, мило щебетали, усміхалися. Це були його дружина і коханка. Уже колишні але дуже щасливі…); «Босоніж по снігу»Боялась втратити його. А уночі молила Бога, щоб її чоловік мав іншу, тоді вона зможе бути із ним, своїм коханим. Хіба це гріх – просити щастя?); «Не було б щастя, та нещастя допомогло» (Збулася її найзаповітніша мрія – вона стала коханою дружиною і мамою); а у рубриці «Спорт» читайте ««Нива» на переможній ноті завершила другий збір», а також новини футболу, волейболу та баскетболу.

Багатьох можуть зацікавити матеріали: «Наближають перемогу, розмальовуючи… дощечки» (потім реалізовують на різноманітних аукціонах, а виручені кошти спрямовують на допомогу ЗСУ); «У Збараж приїхали… корони Данила Галицького та Роксолани» (у виставковій залі Збаразького замку діє унікальна експозиція); «Нагороду на честь Патріарха УГКЦ Йосифа Сліпого отримали п’ять нових лауреатів», «Лесині спогади» (про спільний проєкт Тернопільського академічного обласного театру актора і ляльки та театральної студії «Третій дзвінок»).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: