Бібліотека-музей «Літературне Тернопілля» запрошує на зустріч з відомим письменником Володимиром Шовкошитним

Опубліковано:
27 Лютого, 2024

Тернополян і гостей міста запрошують відвідати зустріч з відомим українським письменником, поетом, громадсько-політичним та державним діячем, доктором філософії, головним редактором видавництва «Український пріоритет», автором тексту пісні «Боже, дай Україні волю!» Володимиром Шовкошитним.

Подія відбудеться у четвер, 29 лютого, у приміщенні бібліотеки-музею «Літературне Тернопілля» за адресою: Тернопіль, вул. І.Франка, 21. Початок зустрічі о 15.00.

Місія видавництва «Український пріоритет», яке очолює Володимир Федорович, відтворити історію України від першої писемної згадки про її теперішню територію до наших днів засобами художньої та науково-популярної літератури. Письменник вважає, що тільки якісна, ґрунтована на фактах белетристика здатна викликати позитивні зрушення в колективній пам’яті та колективній свідомості нації.

Книги, які будуть репрезентовані, охоплюють період від першої писемної згадки про територію, яка тепер є Україною, Скіфію, через епоху гунів, через княжу добу, через добу козацтва до часів УНР, другу світову, боротьбу УПА, Чорнобиль, Майдан і до наших днів.

У доробку видавництва багато іншої чудової літератури – інтелектуальної жіночої прози, трилерів, творів для літературних гурманів, дитячої літератури.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: