За матеріалами міграційної служби Тернопільської області Управління СБУ відкрило кримінальне провадження щодо іноземця

Опубліковано:
26 Лютого, 2024

У Тернополі міграційники разом із співробітниками Управління СБУ виявили громадянина Республіки Азербайджан,  якого раніше суд визнав винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 1 ст. 332-2 Кримінального кодексу України. Іноземець перетнув кордон України за документами, що містили недостовірні відомості. Повернувшись в країну походження, він змінив свої персональні дані й повторно спробував легалізуватися в Україні, але це йому не вдалося. Міграційники притягнули порушника до адміністративної відповідальності та направили відповідні матеріали до правоохоронців, оскільки в його діях вбачаються ознаки кримінального правопорушення. За даним фактом співробітники Управління

СБУ в Тернопільській області зареєстрували матеріали в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

Також будуть вжиті заходи щодо притягнення до відповідальності всіх причетних осіб.

За матеріалами Управління ДМС в Тернопільській області в 2023 -2024 роках Управлінням СБУ в Тернопільській області зареєстровано 2 кримінальних правопорушень на підставі ст. 332 -2 Кримінального кодексу України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: