На Тернопільщині міському голові оголосили підозру у неналежному виконанні службових обов’язків, що спричинило тяжкі наслідки громадським інтересам територіальної громади.

Зокрема, його підозрюють у незаконному виділенні земельних ділянок загальною площею 2,5 гектари, – повідомили в управлінні Нацполіції Тернопільщини.

За інформацією правоохоронців, міський голова підписав рішення про виділення земельних ділянок безпідставно, адже під час голосування на сесії міської ради не було необхідної кількості голосів для прийняття цих рішень. Сума завданих громаді збитків склала понад 800 тисяч гривень.

«Слідчі скерували до суду кримінальне провадження за 2 частиною 367 статті Кримінального кодексу – неналежне виконання службових обов’язків. За це посадовця можуть ув’язнити до 5 років з позбавленням права займати певні посади до 3 років», – розповіли поліцейські.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: