Лауреати конкурсу «Людина року-2023» на Тернопільщині, – читайте в газеті «Свобода»

Опубліковано:
21 Лютого, 2024

«Друге дихання: де взяти енергію Буває, рушійним поштовхом стають… втрачені ілюзії» –  Тепер у  сенсі втрачених ілюзій та надій – країна. Зболена, поруйнована, знесилена… А на фронтах – пекло, хоча військові закликали відставити паніку й довіряти ЗСУ, а не коментаторам у мережі.

Хто вони, лауреатів конкурсу «Людина року-2023».

У рубриці «Право» читайте – «У Польщі жорстоко вбили 38-річну жінку з Кременеччини» (у потерпілої із Кременеччини залишилося троє дітей), Розшукали чоловіка, який викинув валізу з тілом своєї матері» (тернополян зворохобила страшна звістка – діти натрапили на валізу з мертвою жінкою), «Про безкарність, яка розбещує». 

«Тернопільській обласній спілці письменників – 40!».

У «Гніздечку» як завше нові історії з життя та для душі, зокрема «За дверима» (Жінка забула як воно – бути коханою, як воно бути щасливою, як воно – жити…), «Пам’ять» (або «Я так кохала тебе колись…»), «Сліпе кохання», «Татова доця»; у рубриці «Спорт» читайте – «Галичанка» гратиме у перехідних матчах за право залишитися в Суперлізі-Дмарт, а також новини тернопільського футболу.

Багатьох можуть зацікавити  матеріали про героїчні сторінки минулого, зокрема – Ольгу Басараб-Левицьку та Осипа Дяківа-«Черника», а також матеріали  про творчих людей та їх здобутки, виставки – «Духовна імпреза «Рушник волі» (в обласному краєзнавчому музеї відбулося урочисте закриття колективного національно-мистецького проекту), «Кривулька до лиця».

У рубриці «Магічне віконце» читайте «Невістка забрала в мене сина» («Женіть її з хати і то вже. То відьма!» – кричала мені в слухавку секретарка…).

Свобода – газета вільних людей! Передплачуйте і купуйте!

Передплатити газету можна у кожному відділенні Укрпошти.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: