Особливості та переваги встановлення панорамних вікон у будинку

Опубліковано:
20 Лютого, 2024

Панорамні вікна у Львові – це сучасний та функціональний варіант оформлення у приватному будинку та навіть квартирах. Такі вікна ідеально передають сонячне світло, гарантуючи красивий краєвид та створюючи унікальну атмосферу вдома. Поговоримо про переваги та особливості панорамних вікон у нашій статті.

Плюси та мінуси встановлення панорамних вікон

Як вже зазначалось, використання панорамних вікон має ряд переваг для створення естетичного та сучасного дизайну. Варто виділити такі плюси:

  • Підвищений рівень пропускної здатності світла. Оскільки вікна є досить великими, ваше приміщення матиме багато освітлення, що знижує потребу вмикання штучного освітлення, а отже – заощаджує бюджет.
  • Привабливий дизайн. Панорамні вікна візуально розширюють простір, роблять приміщення затишним та гарантують красивий краєвид на вулицю.
  • Збільшення ціни на нерухомість. Панорамні вікна можуть збільшити вартість вашої нерухомості, якщо ви з часом вирішите продавати будинок чи квартиру.

Однак, радимо вибирати багатокамерні склопакети та якісні профілі, щоб гарантувати високий рівень тепло та звукоізоляційних властивостей. Крім переваг, є невеликі недоліки панорамних вікон. Зокрема, через достатньо велику площу скла, тепло здатне витікати через вікна взимку. Враховуйте також і вартість панорамного скління, адже воно дещо вище класичних вікон.

Які є види панорамних вікон?

Перш ніж замовити панорамні вікна, варто розібратися із їхніми основними видами. Зокрема, найпопулярнішими є поворотно-відкидні вікна. Вони відкриваються двома методами.

Також часто встановлюють паралельно-зсувні вікна. Стулка цих вікон паралельно зміщується відносно глухої частини. Цей варіант підійде, якщо у вас вузьке приміщення або поруч будуть розташовані меблі, що заважатимуть нормальному повороту вікна.

Ще один варіант – підйомно-зсувний. Такі рами відрізняються високим рівнем теплоізоляції, надійністю та безшумністю під час закривання та відкривання. Ця конструкція має вищу ціну, порівняно з іншими типами.

Ви можете замовити будь-який оптимальний варіант панорамного скління у “Віконній Фабриці” https://viknafabrika.lviv.ua/ у Львові. Тут представлено великий вибір віконного профілю відповідно до вашого бюджету та побажань. Ви можете проконсультуватися із менеджерами, обговорити терміни виготовлення та монтажу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: