Десантники висловили подяку тернопільському журналісту та волонтеру Тарасу Савчуку

Опубліковано:
20 Лютого, 2024

За сприяння обороноздатності України, проявлену активну громадянську позицію, турботу і всебічну волонтерську допомогу, за патріотизм та небайдужість, за тісну та плідну підтримку 71-ша окрема єгерська бригада (в/ч 4030) висловила подяку тернопільскому волонтерові, журналісту, громадському діячеві Тарасові Савчуку.

Подяку підписав командир віськової частини А4030 полковник Андрій Ткачук.

null

Довідково: 71-ша окрема єгерська бригада (71 ОЄБр, в/ч ) — військове з’єднання у складі Десантно-штурмових військ Збройних сил України чисельністю у бригаду. Бригада була створена одразу після початку широкомасштабного вторгнення РФ, що почалося 24 лютого 2022 року. З’явившись як підрозділ Корпусу резерву, уже в квітні 2022 року підрозділи бригади вийшли з резерву та взяли участь бойових діях на Харківщині, а з червня 2022 року і на Донбасі.  

БФ «Хвилі змін» засновано в 2011 році. Керівниками фогду є Тарас Савчук та Руслан Кулик. Фонд завжди з потребуючими, а з 24 лютого 2022 року, коли життя українців кардинально змінилося, використовує максимум зусиль для організації кампаній зі збору коштів і гуманітарної допомоги для потреб українських воїнів, їх сімей і вимушено переселених осіб.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: