Вібратор для задоволення: як обрати без помилок

Опубліковано:
19 Лютого, 2024

Одним з найбільш простих, доступних і ефективних способів урізноманітнити статеве життя та зробити інтим якісним є використання вібратору. Такі девайси підійдуть як для сольного використання жінками, що не мають партнера, так и для пар. Ці безвідмовні ідеальні коханці допоможуть здійснити всі сміливі бажання в ліжку і додадуть пікантності в звичні сексуальні сценарії. Тому, якщо його досі немає у вашій приліжковій тумбочці, то саме час розібратися, як вибрати вібратор та скоріше оформити замовлення, аби спробувати його в дії.

Вібратор для жінки чи потрібен?

Сексуальне задоволення та розрядка для дівчини – одна з найбільш вагомих складових гарного настрою, квітучого зовнішнього вигляду та міцного здоров’я. Нерегулярний чи неякісний інтим призводить до застійних процесів та порушення гормонального фону. Виправити ситуацію, а заодно додати барв в сексуальне життя можна за допомогою одного лише девайсу – вібратора.

Наявність іграшки 18+ надає багато переваг:

  • можливість експериментів в парі чи самостійно;
  • реалізація сміливих бажань з урізноманітненням інтиму;
  • можливість отримувати задоволення, коли немає партнера чи він не поряд.

Крім того вібратор – це гарний шанс вивчити своє тіло, зрозуміти потаємні бажання та посилити оргазми. Іншими словами, такий девайс дійсно потрібен жінкам, але дуже важливо правильно його вибрати.

Якими бувають жіночі вібратори?

Девайси перш за все поділяються за способом стимуляції. Виділяють 5 основних різновидів вібраторів для жінок:

  • Класичні. Це вагінальні моделі, які можуть бути довільної форми або точно імітувати пеніс.
  • Кліторальні. Їх дія направлена на стимуляцію клітора, здебільшого за рахунок вакуумного впливу.
  • Анальні. Такі зазвичай мають трохи менші розміри, що забезпечує комфорт при використанні.
  • Для точки G. Ці вібратори дарують найяскравіші оргазми, їх можна впізнати по цікавій формі з трохи загнутим кінчиком.
  • Для подвійного проникнення. Це вагінально-анальні моделі, які дозволяють експериментувати та втілювати в реальність сценарії про інтим втрьох.

Щоб визначитися, який вібратор краще купити, перш за все треба прислухатися до своїх бажань. Якщо ви любите різноманіття в сексі, то радимо замовити кілька різних, аби не стримувати своїх фантазій. А ще варто детально вивчити характеристики та особливості моделей.

Матеріали іграшок

Від цього показника залежать тактильні відчуття та простота в догляді, тому враховувати його треба як один з основних. Виготовляють вібратори для жінок з наступних матеріалів:

  • АБС-пластик;
  • метал;
  • латекс;
  • силікон;
  • кібершкіра;
  • ПВХ.

Найбільш доступними є моделі з пластику та металу. Вони довговічні, гіпоалергенні, прості в догляді та не вимогливі до типу лубрикантів і догляду. Проте вони жорсткі, не дуже приємні на дотик та негнучкі, через що може виникати дискомфорт.

Латексні вібратори пружні та гнучкі, приємні на дотик. Вони доступні у великому різноманітті кольорів. Але латекс може провокувати алергію та вимогливий до догляду. Антисептики на основі спирту для таких іграшок не підходять.

Силікон – один з найбільш розповсюджених матеріалів. Вібратори з нього гнучкі, еластичні і приємні на дотик. Але треба враховувати, що для них потрібні лубриканти на водній основі.

Кібершкіра на дотик дуже точно імітує натуральну шкіру. Вібратори з такого матеріалу дуже добре імітують натуральний статевий орган, але вимагають особливих умов догляду, зберігання та обробки антисептиками.

Моделі з ПВХ – досить практичні. Вони бувають будь-якої форми, не вимогливі до догляду та типу лубрикантів.

Тип керування вібратором

В залежності від конструктивних характеристик, різні моделі інтимних іграшок для жінок  можуть керуватися наступними способами:

  • поворотна ручка;
  • кнопки на корпусі;
  • пульти ДУ;
  • застосунок на смартфоні (найбільш сучасні моделі).

Також радимо звернути увагу на те як працює вібратор та який тип живлення використовує. Є моделі на АКБ, батарейках та від мережі 220 В. Останні слід використовувати лише в сухому середовищі (для розваг в душі слід вибрати безпечні моделі).

Як вибрати вібратор – головні поради

Крім перерахованих характеристик, варто враховувати ще кілька властивостей іграшок. Перша – розмір. Який вібратор вибрати: маленький чи гіганта? Все залежить від досвіду та вподобань. Якщо це перший девайс в колекції, то краще замовити модель реалістичних розмірів – довжиною до 18 см.

Звернути увагу треба також на кількість режимів. Чим їх більше, тим краще, можна буде експериментувати в залежності від настрою.

Третя порада стосується вибору лубриканта. Враховуйте сумісність з матеріалом вібратору, щоб не пошкодити іграшку.

Ще варто прийняти до уваги рівень шуму, голосні звуки можуть іноді заважати розслабитися. 

Загалом, зважайте на свої вподобання. Вібратор має приносити задоволення, тож обирайте модель, яка викликає бажання нею скористатися. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: