270 тернополян отримають компенсацію витрат за надання помешкання переселенцям

Опубліковано:
19 Лютого, 2024

Компенсацію за надання житла для переселенців за місяць отримають 270 тернополян. Заяви на отримання компенсацій приймали з 1 до 5 лютого у тернопільському Центрі надання адміністративних послуг.

«270 громадян отримають компенсацію витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, що перемістились у період воєнного стану на територію Тернопільської громади, всього на суму – 298 605,09 грн. 33 громадянам відмовлено у зв’язку із наданням недостовірної інформації. Компенсація особам, що розмістили внутрішньо переміщених осіб, виплачується у безготівковій формі на особисті рахунки громадян, що вказані у поданих заявах», – розповіли у міській раді.

Загалом у Тернополі з березня 2022 року по січень 2024 року компенсацію за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб загалом нарахували 10329 власникам житла на загальну суму майже 14,8 млн грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: