Ворогу в Авдіївці дали гідний бій, – командир 3-ої ОШБр

Опубліковано:
17 Лютого, 2024

Ворогу в Авдіївці дали гідний бій, заявив командир 3-ої окремої штурмової бригади Андрій Білецький, пише УНН з посиланням на Telegram-канал бригади.

Дякую бійцям за гідний бій, який дали ворогу в Авдіївці, в умовах тотальної кількісної переваги росіян у живій силі, в техніці, у снарядах. Зробили все, і навіть більше. Дякую за стійкість кожному. Відходимо на підготовлені позиції, щоб повернутися і завдати ще сильнішого удару. Дякую командуванню за виважене рішення. Бій триває – зазначив Андрій Білецький.

Нагадаємо, 15 лютого у 3-ій окремій штурмовій бригаді підтвердили, що їх терміново передислокували у район Авдіївки на Донеччині для посилення українських військ.

Читайте також

“Авдіївку ми все одно повернемо”, – заява Головнокомандувача ЗС України

Головнокомандувач ЗС України Олександр Сирський у ніч на 17 лютого повідомив, що “виходячи з оперативної обстановки, яка склалася довкола Авдіївки, з метою уникнення оточення та збереження життя і здоров’я військовослужбовців, прийняв рішення про виведення наших підрозділів з міста й переходу до оборони на більш вигідних рубежах”.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: