«Українська команда» передала безпілотники спецпідрозділу «Гюрза»

Опубліковано:
17 Лютого, 2024

Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію дронів-камікадзе та обігрівчі набори легендарному спецпідрозділу «Гюрза», який воює зараз на одному з найгарячіших напрямків. Про це повідомляється на Facebook-сторінці «Української команди». 

«Наші дрони-камікадзе вміють швидко зупиняти наступальний запал окупантів. Вони полегшать виконання бойових завдань нашим захисникам та збережуть життя. А обігрівчі набори захистять від холодів», – заявив керівник «Української команди» Артур Палатний.

У волонтерському штабі зазначили, що підрозділ «Гюрза» у перші дні повномасштабного вторгнення захищав столицю, потім звільняв Київську та Харківську області, брав участь у боях на Бахмутському напрямку. 

«Вони і зараз на одному з найгарячіших напрямків фронту. Б’ють орків на передовій та влаштовують «бавовну» у них в тилу», – йдеться у повідомленні «Української команди». 

Раніше повідомлялося, що «Українська команда» разом з Володимиром Кличком привезли на передову дрони та броньовик «Кобра» для трьох підрозділів, які захищають Донбас.

Також повідомлялося, що волонтери «Української команди» зібрали обігрівчі набори майже для 100 батальйонів, які захищають Україну на різних напрямках.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: