Поліція охорони радить, як обрати надійну пожежну сигналізацію

Опубліковано:
16 Лютого, 2024

У межах всеукраїнського проєкту «Пожежна безпека доступна кожному»  поліція охорони рекомендує захистити свої помешкання, офіси й виробничі приміщення за допомогою пожежної сигналізації.

Обираючи обладнання, варто звернути увагу на:

* виробника і сертифікат відповідності;

* гарантійний термін;

* джерело живлення;

* параметри звукового сигналу;

* обсяг робочої температури датчиків;

* захист від помилкових сигналів.

Пожежна сигналізація зможе розпізнати первинні ознаки займання і надіслати сповіщення господареві будинку чи офісу. А якщо ви під’єднаєте сигналізацію до пульта централізованого спостереження поліції охорони, то в разі спрацювання сигналізації, навіть якщо вас не буде поблизу, наряд реагування приїде негайно і не залишить вогню жодних шансів.

Поліція охорони – це і монтування та обслуговування пожежних систем, і вичерпні консультації інженерів та електромонтерів, і повний спектр охоронних послуг, які можна замовити за цілодобово за номером 9899 (дзвінки з мобільного безкоштовні) або на сайті https://securitypolice.com.ua/

Управління поліції охорони
в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: