Для родичів загиблих у війні героїв можна безкоштовно передплатити газету «Свобода»

Опубліковано:
16 Лютого, 2024

Продовжується передплата на газету «Свобода». Завдяки співпраці редакції із соціально відповідальним бізнесом краю, відтепер сім’ї героїв, котрі загинули у російсько-українській війні, можуть безплатно передплатити наш часопис на цілий рік. Уже десятки представників цього бізнесу готові профінансувати передплату газети на 2024 рік.

Для оформлення передплати на обласну незалежну газету «Свобода» представники родин можуть:

– особисто звернутися до редакції за адресою: м. Тернопіль, вул. Торговиця, 11 (приміщення колишнього видавництва «Збруч»), кабінети 509, 510, 511;

– зателефонувати за номерами 23-55-02, 23-55-01.

– надіслати заявку у довільній формі на електронну адресу – tylast@gmail.com, вказавши поштову адресу, прізвище ім’я, по батькові, номер телефону передплатника.

Це найменше, що може зробити колектив редакції газети, щоб люди отримувати повну і достовірну інформацію про громадсько-політичне життя на Тернопільщині та в Україні, за незалежність якої загинули їхні батьки, сини і дочки. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: