Продуктові набори, які відправили на схід фонди «Тернопіль» та «Хвилі змін» вже отримали у 105 бригаді

Опубліковано:
15 Лютого, 2024

2 палети продуктових наборів для 105-ої окремої бригади територіальної оборони ЗСУ передали волонтери благодійних фондів “Тернопіль” та “Хвилі змін“.

Продукти поїхали у прифронтові райони для населення, яке там проживає і не бажає евакуйовуватись. Наразі начальник групи військово-цивільного співробітництва 105 бригади прозвітував про отримання гуманітарної допомоги, яку розподілили на три напрямки. 

“Продуктові набори доїхали до адресата на схід країни. А це майже 800 кілограм продуктів. Хлопці з нашої 105 роздадуть місцевим жителям. Дякуємо Благодійний Фонд “Тернопіль” за допомогу”, – написав співзасновник БФ “Хвилі змін” Тарас Савчук.

Як зазначили у благодійному фонді “Тернопіль”, у прифронтові регіони також відправили: аптечки IFAK для наших захисників на Донецький напрямок, парафін для виготовлення окопних свічок в Одесу, Миколаїв і Новодністровськ, газові балони, супи швидкого приготування, консервований тунець від для хлопців на Харківський напрямок, ентеральне харчування для військового в хоспіс, корм для собак нашим військовослужбовцям і не тільки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: