Уродженець Тернопільщини повернувся в Україну, щоб вступити до лав ЗСУ

Опубліковано:
15 Лютого, 2024

Нещодавно завершив процедуру повернення в Україну на постійне місце проживання та отримав нову ID-картку уродженець Тернопільщини. Чоловік тривалий час мешкав за кордоном, а у 2023 році повернувся на Батьківщину, щоб вступити до лав ЗСУ. Сьогодні він боронить нашу незалежність на найгарячіших напрямках фронту.

За даними міграційної служби Тернопільської області, у 2023 на постійне місце проживання в Україну з-за кордону повернулося 17 осіб.

У міграційній службі наголошують, що у разі, коли особа повертається на постійне проживання в Україну та не знялася з постійного консульського обліку за кордоном, територіальний орган міграційної служби надсилає відповідній дипломатичній установі повідомлення про зняття з постійного консульського обліку. Наявні в паспортах громадянина України для виїзду за кордон штампи про оформлення документів на виїзд на постійне місце проживання з України та про взяття на постійний консульський облік анулюються. Після цього особа може звернутися в підрозділ міграційної служби для оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: