У Тернополі приміщення кінопалацу на вул. Івана Франка повертають громаді

Опубліковано:
15 Лютого, 2024

У Тернополі приміщення кінопалацу по вул. Івана Франка повертають громаді. Прокуратура забезпечила виконання цього рішення суду. Це приміщення повернули незаконної власності підприємців.

Про це написали на сайті Тернопільської обласної прокуратури.

«У зв’язку з повним виконанням боржником рішення Тернопільського міськрайонного суду за позовом Тернопільської окружної прокуратури в інтересах держави постановою державного виконавця закінчено виконавче провадження у справі. З незаконної власності підприємців витребуване нежитлове приміщення по вул. І.Франка, 8 в м. Тернополі, загальною площею 192 кв.м, вартістю 1 млн 958 тис. грн, відтак уся будівля «Палацу Кіно» належить територіальній громаді міста Тернополя. Рішення про повернення громаді м. Тернополя приміщення кінопалацу по вул. Івана Франка прокуратура відстояла в судах усіх інстанцій – від Тернопільського міськрайонного до Верховного Суду», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, приміщення «Палацу Кіно» має історичну цінність для громади. Будівля знаходиться у центрі Тернополя, її звели у 1891 році для просвітницьких та культурних заходів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: