Звання «Почесний громадянин Тернопільської області» присвоїли двом полеглим воїнам

Опубліковано:
11 Лютого, 2024

Звання «Почесний громадянин Тернопільської області» присвоїли двом полеглим воїнам Назару Мялікгулиєву й Андрію Теребію. За це проголосували депутати облради під час сесії.

Назар Мялікгулиєв – військовий 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади, який загинув 23 червня 2022 року на східному напрямку оборони під час виконання бойового завдання, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет України.

Андрій Теребій – військовий 81-ї окремої аеромобільної бригади 122 ОАеМБ. Загинув 4 квітня 2022 року в боях за місто Рубіжне Луганської області.

«Нагадаємо, що вручення посвідчення та нагрудного знака «Почесний громадянин Тернопільської області» супроводжується також виплатою одноразової грошової винагороди у розмірі десяти мінімальних заробітних плат родинам полеглих воїнів», – написали на сайті Тернопільської облради.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: