На Тернопільщині військові стали донорами крові для поранених побратимів

Опубліковано:
9 Лютого, 2024

На Тернопільщині військовослужбовці стали донорами крові для поранених побратимів. Вчергове українські захисники здали кров у Чортківській центральній міській лікарні, – повідомили на сторінці Чортківської міської ради у мережі Facebook.

«Донорство крові під час війни важливе як ніколи. Адже кожна додаткова дотація крові здатна врятувати життя наших захисників та захисниць на полі бою. З початком повномасштабної війни росії проти України потреба у донорській крові зросла на 60%. Проте і до цього близько 2/3 пацієнтів, які потребували переливання, не отримували кров вчасно або взагалі були позбавлені такої можливості. Нагадуємо, кров можна здати кожного понеділка та четверга з 8:30 у пункті забору та зберігання донорської крові Чортківської центральної міської лікарні (вул. Пігута, 31Б, 3-й поверх поліклініки, 313 кабінет)», – йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: