Підпільний цех з виготовлення цигарок викрили на Тернопільщині

Опубліковано:
9 Лютого, 2024

На Тернопільщині  правоохоронці викрили підпільний цех з виготовлення цигарок. Його організували двоє жителів Чортківщини. Вони вирощували, переробляли, збували тютюнову продукцію, – розповіли в обласному управлінні ГУ НП.

З цеху поліцейські провели 11 обшуків, вилучили 7 промислових верстатів, 4,5 тонни тютюну, понад 1000 пачок цигарок без марок акцизного податку, квитанції від поштових перевізників, мобільні телефони та записи.

«У підвалі чоловіки встановили верстати для виготовлення цигарок і до виробництва залучили кількох людей, які сушили й подрібнювали тютюн у власних домівках. Продавали товар в інтернеті під виглядом відомих брендів», – розповіли поліцейські.

Правоохоронці відкрили провадження за двома статтями ККУ: ч. 1 статті 199 — виготовлення, зберігання, пересилання з метою продажу товарів і ⁠за ч. 1 статті 204 — незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів. За це передбачене позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Вирішується питання про арешт на вилучене майно і повідомлення підозр організаторам і учасникам справи.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: