У Ланівцях на Тернопільщині облаштовують новий бізнес-простір

Опубліковано:
9 Лютого, 2024

У воєнний час тут, як і в майже всіх громадах, стикнулися із проблемами зниження економічних активностей, закриття місцевого бізнесу, зростання безробіття та споживчих цін. І хоча лановецькі виробники все ж продовжували свою діяльність, місць для популяризації та реалізації їхньої продукції в громаді не вистачало. Що вже казати про мешканців громади, які хотіли би започаткувати власну справу?

І знову на допомогу прийшла Програма USAID DOBRE, надавши таке необхідне, але надто дороговартісне для громади, обладнання, щоби спільно з місцевою владою облаштувати новий бізнес-простір у Ланівцях.

Вчора на обрану локацію вже прибули три павільйони, площею по майже 30 кв. м кожен. Згодом вони будуть обладнані стелажами та виробничими столами. Конструкції дозволяють розмістити 6 окремих торгових точок. Загальна сума допомоги від Програми USAID DOBRE у підсумку складе майже 1,8 мільйона гривень.

Зі свого боку, Лановецька громада проведе благоустрій території, підключить павільйони до елетропостачання та встановить громадську вбиральню.

У новому бізнес-просторі не тільки торгуватимуть місцевою крафтовою продукцією, сувенірами та смаколиками, а й проводитимуть майстер-класи для випускників місцевої бізнес-школи.

У Лановецькій громаді це буде вже 12-ий проєкт, реалізований за допомогою Програми USAID DOBRE.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: