На Тернопільщині розшукують зниклого школяра

Опубліковано:
5 Лютого, 2024

На Тернопільщині розшукують неповнолітнього хлопця, він – житель Бучача. Грицак Максим пішов до школи, але там не з’явився.

«Працівники відділення поліції №2 м. Бучач Чортківського районного відділу поліції встановлюють місцеперебування малолітнього Грицак Максима Васильовича 2013 року народження. Хлопець близько 8 години вийшов з дому і направився до школи, однак в навчальний заклад не прийшов. Малолітній був одягнений у сіру шапку, коричневу куртку, чорні спортивні штани та чорні кросівки. Із собою мав рюкзак чорного кольору. Якщо ви бачили дитину, знаєте про його місцеперебування, повідомте працівникам поліції за номерами телефонів: 098-478-30-07 або на лінію «102», – повідомили поліцейські.

Поліція знайшла школяра Максима Грицака, який пішов в школу і пропав безвісти.

Працівники поліції встановили місцеперебування 10-річного жителя Бучача. Дитину знайшли у місті Теребовля. Жертвою злочинних посягань за час відсутності школяр не став.

 

“Дякуємо усім, хто долучився до пошуку, повідомляє поліція Тернопільщини”, – йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: