За організацію незаконного перетину кордону тернополянин отримав майже 10 тис. доларів

Опубліковано:
3 Лютого, 2024

За процесуального керівництва прокурорів Тернопільської окружної прокуратури повідомлено про підозру тернополянину в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст.332 КК України).

За даними слідства 34-річний чоловік, знаючи наміри місцевого жителя, що підлягає мобілізації, виїхати за межі України, пообіцяв свою допомогу в цьому. Він запевнив «клієнта», що за 9 700 доларів США його довезуть автомобілем майже до самого кордону у Закарпатській області, а згодом потрібно буде у визначеному місці перейти україно-словацький кордон.

Свої послуги тернополянин оцінив у 9 700 доларів США.

Правоохоронці затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України після одержання визначеної суми.

До суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

яТриває досудове розслідування, що здійснюють слідчі СУ ГУНП в області, за оперативного супроводу оперативників Управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: