«Нам важко, дуже важко… Але уже ніколи не буде соромно»: не можна міняти гідність на безпеку

Опубліковано:
31 Січня, 2024

«Нам важко, дуже важко… Але уже ніколи не буде соромно» – на фронтах дуже гаряче, але не можна міняти гідність на безпеку, бо залишимося і без гідності, і без безпеки…

«Чи лютуватиме лютий? «І лютий буде зовсім не «лютим», і весна прийде рано…» так принаймні твердять синоптики й водночас прогнозують погодні гойдалки.

«Трагедія у Переволоці: трьох хлопчиків знайшли на дні місцевого ставка».

У лютому прогнозують сім магнітних бур і до них варто бути готовими…

«Безперервна молитва рятує військових від ворожих куль» – на Кременеччині жінки від початку повномасштабної війни безперервно читають псалтир. За цей час у селі ще жодного разу не хоронили військових. 

«На Тернопільщині невпинно зростає кількість хворих на грип та «ковід» чи запроваджуватимуть карантин.

«Лікарняна банда» орудує на Тернопільщині» про неймовірних дівчат, які допомагають нашим військовим…

У рубриці право читайте про «Драми і трагедії водіїв, які сіли за кермо нетверезими», «Не всім по кишені: в Раді озвучили суму бронювання від мобілізації», «Фатальна помилка: у полі застрелили людину – думали, що звір»…

У «Гніздечку» як завше нові історії з життя та для душі, зокрема «Чого шкодувати? Від непотребу позбулася, чоловіка теж, та й ремонт зробила. Звичайно, він батько її дочки, але це вже інша історія; а також про найдорожчий дім і як «Піднятися з самого дна»; а у рубриці «Спорт» читайте про «Здобутки тернопільських біатлоністів», а також новини футболу, волейболу та футзалу. 

Багатьох можуть зацікавити матеріали «Під час війни бузьки не літають? Народжуваність в Україні стрімко падає», «Тернопільські ходаки» здобули призове місце на «Битві вертепів-2024», а також  про творчих людей, виставки і традиції.

Про це та інше у свіжому середовому номері незалежної тернопільської газети Свобода.

Свобода – газета вільних людей! Передплачуйте і купуйте!

Передплатити газету можна у кожному відділенні Укрпошти.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: