iPhone 15 Plus — найкращий смартфон для купівлі у 2024 році, і в нас є 5 аргументів на користь цього

Опубліковано:
29 Січня, 2024

Хочете купити новий Айфон, але вагаєтеся між моделями? Тоді вам точно варто звернути увагу на iPhone 15 Plus. Цей смартфон став проривом для Apple у 2023 році та по праву вважається «народним» вибором для купівлі з цілої низки причин. 

Екран в iPhone 15 Plus

На відміну від попередніх моделей, у пристрої з’явився динамічний острів замість надрізу у верхній частині. Це надає сучасного вигляду, але що важливіше, «Острів» функціональний — він відображає різні повідомлення, іконки та іншу корисну інформацію. Взаємодія з інтерфейсом стає зручнішою — враховуючи, скільки коштує Айфон 15 Плюс, це чудовий бонус для всіх власників. Діагональ дисплея в iPhone 15 Plus становить 6,7 дюйма, а роздільна здатність — 1284×2778 пікселів. Ці цифри можна інтерпретувати як «комфортні перегляд контенту і робота з додатками».

Найкраща автономність серед айфонів

Хоча Apple цього не стверджують, за результатами тестів 15 Plus — найбільш довгогральна модель з усіх представлених у 2023 році. Місткість батареї становить 4325 мА-год, і вона дає змогу забути про тривогу через можливу розрядку до обіду. iPhone 15 Plus дасть змогу активно використовувати всі функції протягом дня без підзарядки. А якщо сидіти в соцмережах і слухати музику, то запасу вистачить майже на півтора дня.

Оптимальні вага і габарити

Попри значний розмір дисплея, iPhone 15 Plus вирізняється оптимальною товщиною корпусу — лише 7,8 мм. Це дає змогу комфортно тримати смартфон у руці. Крім того, вага пристрою становить 201 грам, тому гаджетом можна користуватися довго, і кисть не буде втомлюватися. Габарити смартфона становлять 160,8×78,1 мм. Саме це дозволяє розмістити в пристрої акумулятор підвищеної місткості.

Покращена камера

Ще одна важлива перевага моделі — новий модуль основної камери з роздільною здатністю 48 Мп, що дає змогу робити світлини з високим рівнем деталізації, тож смартфон підійде для мобільної фотографування. Крім того, знімки виходять дуже чіткими та яскравими завдяки світлосильному об’єктиву з діафрагмовим отвором f/1.6 та оптичною стабілізацією зображення. Також працює технологія Deep Fusion, що дає змогу зберігати дрібні деталі. Усі ці аргументи свідчать, що за співвідношенням ціни та можливостей iPhone 15 Plus можна вважати оптимальною пропозицією від Apple цього року. Він поєднує всі найбільш популярні функції та характеристики флагмана.

Потужний процесор A16 Bionic

В iPhone 15 Plus встановлено продуктивний чип A16 Bionic, як і у флагманах лінійки Pro попереднього покоління. Шість ядер CPU і п’ять ядер GPU забезпечують високу швидкість роботи. Завдяки цьому, всі додатки запускаються миттєво, а гальмувань інтерфейсу iOS ніколи не виникає. Чипсет також відповідає за роботу штучного інтелекту, розпізнавання облич і обробку зображень з камери в режимі реального часу. При цьому смартфон коштує дешевше, ніж 14 Pro Max з аналогічним процесором.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: