У Бучачі відкрили меморіальні дошки трьом захисникам України

Опубліковано:
28 Січня, 2024

У Бучачі відкрили меморіальні дошки трьом захисникам України Володимиру Воробію, Юрію Кожушку та Роману Орищуку. Плити встановили на стіні загальноосвітньої школи №1, у якій  навчалися бійці. Дошки освятили, хвилиною мовчання вшанували полеглих воїнів.

Відкрити дошки долучили матерям і дружинам загиблих військовослужбовців. Також на захід прийшли рідні, близькі, друзі воїнів, учні й учителі школи. 

null

 

null

 

null

«Володимир Воробій був бійцем 80 десантно-штурмової бригади, йому було 29 років. Народився і зростав у Бучачі. Загинув 25 січня 2023 року біля населеного пункту Торське Краматорського району Донецької області. У воїна залишилися мати і дружина.

Юрій Кожушко був старшим солдатом, помічником гранатометника 47 окремої механізованої бригади. Військовому було 39 років Загинув 12 червня 2023 року під час виконання бойового завдання біля Малої Токмачки Пологівського району Запорізької області. У нього залишилися мати, син і дружина.

Роман Орищук був солдатом, оператором-телефоністом апаратної другого взводу зв’язку. До війська долучився в березні 2022 року. Загинув від артобстрілу 14 вересня 2023 року, біля Вербового Запорізької області», – написали на сторінці Бучацької громади у мережі Facebook.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: