Компанія «Креатор-Буд» долучилася до аукціону зі збору на 1000 дронів для ЗСУ

Опубліковано:
27 Січня, 2024

Керівник “Креатор-Буду” Ігор Гуда та команда компанії долучились до аукціону зі збору на 1000 дронів для ЗСУ. 

– Радий поділитися досвідом участі в благодійному аукціоні, присвяченому збору на 1000 FPV дронів для наших захисників. Архітекторка Анна Іскіердо, наш партнер по проєктам з будівництва житлових комплексів ЖК Creator City та Клубний будинок Krauss Gallery, а також Foundation of ukrainian architectural chamber відкрили збір «Крила архітекторів» для бригади Буревій, яка зараз перебуває «на нулі», – повідомив в соціальній мережі голова Ради Директорів компанії Креатор-Буд Ігор Гуда.

За шість днів вже зібрали понад один мільйон гривень. Подія була заповнена представниками бізнесу, митцями, архітекторами та філантропами, які об’єдналися, щоб зібрати кошти на важливу справу. Я придбав три твори мистецтва, надихнувшись атмосферою та спільною метою – кожна з робіт розповідає унікальну історію. 

– Мистецтво має силу надихати на зміни, і я вдячний, що зміг долучитися до цієї важливої події.Велика подяка талановитим художникам, які пожертвували свої роботи, та організаторам. Зміни починаються з нас, – ділитсья враженнями Ігор Гуда.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: