Квадрокоптер з тепловізором для тернопільської артбригади передав БФ «Престиж Благо»

Опубліковано:
27 Січня, 2024

Співзасновники фонду «Престиж Благо» Ігор Качмарський та Святослав Лебонтов розпочали Новий рік з потрібної і важливої справи. На запит від артилеристів з тернопільської 44 окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола придбали та передали квадрокоптер-дрон DJI Mavic 3T.

“Дрон обладнаний якісною камерою та тепловізором, у комплект до нього також входить пульт керування з дисплеєм та мікрофоном. Максимальна дальність роботи дрона складає 15 км”, – зазначили у благодійному фонді. 

Цей пристрій покращить розвідувальні можливості наших захисників, не лише вдень, а й вночі, та дозволить краще виявляти цілі та завдавати влучних ударів по агресору. 

Раніше в рамках підтримки ЗСУ фонд «Престиж Благо» передав у бойові частини автомобілі швидкої допомоги, позашляховики, катер, дрони та антидронові рушниці, тепловізори, сонячні зарядні станції та багато іншого.

“Починаємо 2024 рік з добрих справ. Працюємо на Перемогу!”.

Фото: БФ «Престиж Благо».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: