Програма Interreg Europe допомагає покращити практики у сфері місцевого самоврядування, – Руслан Кулик

Опубліковано:
26 Січня, 2024

З 1 січня 2024 року Україна долучилася до програми Interreg Europe, основною метою якої є покращення політик та практик у сфері місцевого самоврядування.

Про це повідомляє начальник Відділу міжнародного співробітництва та промоції області ТОР Руслан Кулик. 

“Сьогодні на запрошення Департаменту координації міжнародної технічної допомоги Секретаріату Кабінету Міністрів України взяв участь в онлайн конференції щодо залучення органів місцевого самоврядування, представників громадського сектора, навчальних, медичних закладів, тощо до даної програми. Розглянули ключові її особливості та можливості, якими зможуть скористатися українські представники”, – написав Руслан Кулик.

Участь у програмі беруть представники міст та регіонів більше ніж з 30 країн Європи: 27 країн-членів ЄС, Швейцарії, а з нового року – Україна, Молдова та країни Західних Балкан – Боснія і Герцеговина, Албанія, Сербія, Північна Македонія та Чорногорія.

Бюджет програми до 2027 року складає 379 млн євро.

“Велика подяка Rostyslav Tomenchuk за змістовну, цікаву та корисну інформацію! Окрема подяка за роботу, яке проводить Департамент координації МТД”, – додав посадовець.

Фото: Руслан Кулик. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: