Навчання інвестуванню в Україні: занурення у світ фінансів із професійними інвестиційними експертами

Опубліковано:
24 Січня, 2024

У Європі та інших країнах світу багато людей займаються інвестуванням та отримують із цього непоганий дохід. Сприяє цьому висока фінансова грамотність населення. В Україні такий вид діяльності знайомий далеко не всім. Проте спостерігається тенденція до підвищення інтересу до цієї сфери. Пояснюється це тим, що інвестування відкриває широкі, практично безмежні можливості для досягнення фінансової незалежності.

Але не все так однозначно. Вкладення коштів у цінні папери завжди пов’язане з ризиками. Щоб мати змогу їх уникнути та зберегти свій капітал, потрібне розуміння ринку, глибокий його аналіз та самоконтроль. Для цього потрібно пройти навчання. Це має стати золотим правилом для кожного інвестора-початківця.

Як та де навчитися інвестувати

Познайомитися з фондовим ринком, його особливостями, основними інструментами можна, записавшись на вебінар за посиланням https://buniversity.com.ua/mystetstvo-investuvannia. Навчання у сфері інвестування, яке пропонує Біржовий університет — відомий в Україні навчальний центр, дозволяє приміряти на себе роль інвестора. Це стало можливим завдяки поєднанню вебінару з інтерактивною грою «Хто тут інвестор?». Для початківців це унікальна можливість. Вони мають змогу отримувати не тільки теоретичну базу, а й розуміння того, як теорію застосовувати на практиці. Практична користь від вебінару з такою грою полягає в наступному:

  1. Розуміння принципів інвестицій. Студент має можливість розібратися в тому, як саме вони працюють та як впливають на рівень життя.
  2. Захист від інфляції та розподіл коштів. Учасники можуть вивчити ефективні методи захисту своїх фінансів від інфляції. Розуміння того, як правильно розподіляти кошти, дозволить забезпечити стійке зростання капіталу.
  3. Ознайомлення з особливостями різних видів активів. Студенти зрозуміють суть акцій, облігацій, ETF. Вони також ознайомляться з інвестиційними трендами на 2024 рік. Це допоможе усвідомлено вибирати інструменти для свого портфеля.
  4. Формування фінансових цілей та стратегій. Учасники матимуть можливість оптимізувати свої інвестиційні плани для досягнення бажаних результатів.

У цій ігровій та освітній формі інвестори отримають практичні навички, які дозволять їм не лише розуміти принципи інвестування, а й успішно застосовувати їх на реальному фінансовому ринку.

Вебінар з інвестування: що робить його особливим

На відміну від інших освітніх заходів, вебінар з інвестування, що пропонується Біржовим університетом, вирізняється унікальними особливостями:

  1. Workbook для глибшого розуміння. Дозволяє ефективніше засвоювати матеріал, роблячи корисні нотатки.
  2. Відповіді на питання. Під час живого ефіру учасники мають унікальну можливість ставити свої питання прямо спікеру.
  3. Чат для спілкування з іншими учасниками. Дозволяє ділитися думками, ідеями в режимі реального часу.
  4. Ідеї та аналітика від інвестиційних експертів. Дають можливість приймати обґрунтовані рішення.

Такий вебінар є не тільки навчальним, а й інтерактивним інструментом для розвитку фінансової грамотності та навичок інвестування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: