«Наповнять енергією помсти», – десантники отримали від волонтерів тисячу зігріваючих наборів

Опубліковано:
24 Січня, 2024

Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію зігріваючих наборів бійцям 46 окремої аеромобільної бригади. Про це повідомила «Українська команда». 

«Передали понад тисячу зігріваючих наборів 46 аеромобільній бригаді Десантно-штурмових військ. Це наші герої-штурмовики, які звільняли від окупантів правобережну Херсонщину, били росіян у Бахмуті та Соледарі, на Мелітопольському напрямку, а зараз тримають Мар’їнку», – йдеться у повідомленні. 

Керівник «Української команди» Артур Палатний зазначив, що десантники завжди на передньому краї. 

«Нехай теплі набори, які ми зібрали завдяки вашим донатам, захистять їх від холоду та наповнять енергією помсти!» – наголосив Артур Палатний під час передачі допомоги.

Раніше повідомлялося, що «Українська команда» зібрала та передає на фронт 50 тисяч обігрівчих наборів для захисників на передовій. 

Також повідомлялося, що «Українська команда» з початку широкомасштабного вторгнення росіян надала допомогу понад 150 військовим підрозділам.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: