Багато автовласників стикаються із ситуацією, коли автомобіль потребує серйозного ремонту, і готівки на руках не вистачає, щоб його сплатити. У цьому випадку можна розглянути варіант взяти кредит на ремонт авто.

Так, багато автомайстерень пропонують своїм клієнтам оформлення оплати за ремонт на виплат. Однак, при цьому необхідно розуміти, що умови такої розстрочки можуть бути не найвигіднішими і відсотки можуть бути значно вищими, ніж при оформленні кредиту в банку або інших кредитних організацій.

Де взяти кредит на ремонт машини?

Кредит на ремонт автомобіля можна оформити у банку або в інших кредитних організаціях. Також останнім часом популярністю користуються онлайн-позики на ремонт авто у компаній, які видають позики на коротший термін і без обов’язкового звернення до банку.

Якщо ви вирішили оформити кредит на ремонт автомобіля у банку, необхідно підготуватися до того, що процедура отримання кредиту може тривати деякий час. Для цього необхідно зібрати пакет документів, який може відрізнятись залежно від банку, в якому ви плануєте отримати кредит. Як правило, для отримання кредиту на ремонт авто потрібно надати:

  • Паспорт
  • ІНН
  • Свідоцтво про реєстрацію ТЗ на ім’я позичальника
  • Копія технічного паспорта на авто
  • Документи, що підтверджують дохід позичальника (довідка про зарплату та ін.)

Також при оформленні кредиту часто потрібно надати заставою сам автомобіль або інше майно позичальника.

Якщо ви не хочете звертатися до банку, можна розглянути можливість взяти кредит на ремонт авто в інших кредитних організацій. Також існує можливість отримати онлайн-позику на ремонт автомобіля у компаній, що займаються мікрофінансуванням. У цьому випадку процедура оформлення кредиту проходить швидше та з меншою кількістю документів.

Умови кредиту на ремонт автомобіля в Україні

Умови кредитування на ремонт автомобіля в Україні можуть значно відрізнятися. У кожному конкретному випадку необхідно вивчити умови кредиту обраної кредитної організації або банку. Як правило, при оформленні кредиту на ремонт автомобіля у банку чи кредитній організації можна отримати суму від 10 000 до 100 000 гривень. Термін кредиту також може бути різним і складатиме від кількох місяців до кількох років.

Компанія “ШвидкоГроші” надає своїм клієнтам можливість взяти кредит на ремонт авто на весь спектр послуг з ремонту автомобіля. Крім того, компанія надає інші види кредитів, наприклад, кредит на покупку автомобіля та ін.

Максимальна сума кредиту на ремонт автомобіля у компанії “ШвидкоГроші” складає 30 000 гривень. Проте, сума кредиту може бути меншою, залежно від конкретної ситуації та умов, встановлених кредитною організацією.

Компанія “ШвидкоГроші” надає кредит на ремонт автомобіля для громадян України, які досягли повноліття та мають регулярний дохід. При цьому для отримання кредиту необхідно підтвердити свої фінансові можливості.

Кредит на ремонт автомобіля надається спеціально для проведення ремонтних робіт та оплати витрат, пов’язаних із цією процедурою. Певні обмеження можуть бути встановлені кредитною організацією або банком.

Переваги онлайн-позики на ремонт автомобіля

Онлайн-позика на ремонт автомобіля має кілька переваг перед оформленням кредиту у банку чи іншій кредитній організації. По-перше, процедура отримання позики проходить швидше та з меншою кількістю документів. По-друге, онлайн-позики на ремонт авто зазвичай мають гнучкіші умови, ніж традиційні кредити.

Компанія “ШвидкоГроші” має низку позитивних відгуків від клієнтів, які брали у неї кредити на ремонт автомобіля. Клієнти відзначають зручність та швидкість отримання кредиту, а також гнучкі умови, встановлені компанією. Однак, при оформленні кредиту необхідно пам’ятати, що відсотки за позикою можуть бути вищими, ніж при оформленні кредиту в банку.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: