«Українська команда» забезпечила обігрівними наборами бійців 72 ОМБр: «Б’ються на одному з найгарячіших напрямків»

Опубліковано:
22 Січня, 2024

«Українська команда» передала тисячу теплих наборів 72 окремій механізованій бригаді імені Чорних Запорожців. А загалом такими наборами будуть забезпечені 50 тисяч захисників. Про це повідомляється на Facebook-сторінці «Української команди».

«Передали тисячу теплих наборів легендарній 72 бригаді імені Чорних Запорожців. Ці героїчні хлопці боронили Київ, тривалий час стримували ворога під Бахмутом та Вугледаром. І зараз б’ються з окупантами на одному з найгарячіших напрямків», – йдеться у повідомленні. 

Загалом волонтерський штаб підготував обігрівчі набори для 50 тисяч військових на передовій.

«Українська команда» завершила збір на теплі набори для захисників. Разом з вами ми забезпечуємо обігрівчими наборами 50 тисяч наших воїнів. Дякую кожному за ваше тепло нашим захисникам та захисницям! Тепер нашим точно буде тепло, а ворогам пекло!» – зазначив керівник «Української команди» Артур Палатний.

Раніше повідомлялося, що «Українська команда» передала понад тисячу обігрівних наборів Третій штурмовій бригаді, 130 та 204 батальйонам тероборони Києва та іншим бойовим підрозділам.

Загалом з початку повномасштабного вторгнення волонтерський штаб надав допомогу понад 150 військовим підрозділам. В тому числі дронами, спорядженням, ліками, оптичними приладами тощо.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: