Київ передав військовим на передову 100 тисяч грілок для тіла, які столиця залучила від іноземних партнерів, – Кличко

Опубліковано:
20 Січня, 2024
 

Київ передав військовим зі штабу Сухопутних військ 100 тисяч грілок для тіла, які столиця залучила від іноземних партнерів. І сьогодні грілки відправили на передову на схід України.

Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Партія в 100 тисяч грілок для тіла, що залучила столиця від іноземних партнерів, прибула в Київ. Вже сьогодні ми їх передали військовим зі штабу Сухопутних військ і грілки вирушили на передову на схід України. Основними перевагами переданих грілок є самонагрів, розмір 10 на 13 см (що дозволяє розмістити їх у взутті, внутрішніх кишенях) та висока температура розігріву. Сьогодні, коли лютують морози, наші захисники потребують не тільки озброєння, а й відповідного спорядження та одягу, щоб воювати в умовах низьких температур. Тому, окрім дронів, засобів зв’язку, прицілів нічного бачення, автівок, столиця постійно передає на фронт термобілизну, грілки, генератори та інше найнеобхідніше, за чим звертаються бійці», – наголосив Віталій Кличко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: