Залужний нагородив депутата з Тернопільщини Миколу Люшняка почесним нагрудним знаком

Опубліковано:
12 Січня, 2024

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний нагородив лідера волонтерського штабу «Українська команда» в Тернопільській області, народного депутата Миколу Люшняка почесним нагрудним знаком «За сприяння війську».

Народний депутат отримав його з рук воїнів Окремого центру спеціальних операцій «Схід».

Ця нагорода є подякою Миколі Володимировичу за значний особистий внесок у справу розбудови і розвитку Збройних Сил України, зміцнення співробітництва у військовій, науковій, соціальній, культурній та інших сферах життєдіяльності національного війська.

– Щиро дякую Валерію Залужному за те, що відзначив наші старання. Цей нагрудний знак – не тільки моя нагорода, а нагорода всього волонтерського штабу «Українська команда». Від початку повномасштабної війни наші волонтери безупинно працюють, аби підтримувати воїнів. Ми розуміємо, що перемога неможлива без потужної підтримки з тилу. Відчуваємо величезну відповідальність перед ЗСУ та Батьківщиною. Готові продовжувати боротьбу пліч-о-пліч з усіма українцями! Разом переможемо!– наголосив Микола Люшняк.

Також воїни 3-го окремого полку спеціальних операцій імені Святослава Хороброго вручили Миколі Люшняку подяку за регулярну допомогу.

null

Нагадаємо, нещодавно відзнаку від Валерія Залужного отримала волонтерка «Української команди» в Тернопільській області Тетяна Комісарчук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: