Тернополянці призначили стипендію президента України для молодих письменників і митців

Опубліковано:
8 Січня, 2024

Тернополянці Елеонорі-Богдані Атаманчук призначили стипендію президента України для молодих письменників і митців  у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва. Указ був підписаний 22 грудня 2023 року.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді.

«Елеонора-Богдана Атаманчук – солістка будинку культури «Кутківці». З раннього дитинства є учасницею концертних програм на різних мистецьких майданчиках міста й області. Співала у дитячих і юнацьких студіях, колективах та ансамблях. Закінчила Тернопільську дитячу музичну школу №1 ім. Василя Барвінського з похвальною грамотою по класу фортепіано. Була лауреатом та переможцем всеукраїнських, міжнародних фестивалів та конкурсів. Неодноразово спробувала себе у ролі актриси театралізованих вистав для дітей, диктора, ведучої загальноміських та обласних заходів, сценариста, режисера, співачки», – кажуть у міськраді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #атаманчук, #Стипендія Президента
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: