У Тернополі водій їхав за кермом під дією наркотиків, не маючи водійських прав

Опубліковано:
4 Січня, 2024

У Тернополі патрульні поліцейські затримали чоловіка, який їхав за кермом машини під дією наркотиків і ще й не маючи водійських прав. Він кермував автомобілем Renault.

Чоловіка зупинили тому, що він порушив правила дорожнього руху. Він здійснив обгін транспортного засобу, перетнувши суцільну лінію дорожньої розмітки. Водію 32 роки.

«Під час спілкування з керманичем, патрульні помітили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. Інспектори запропонували пройти огляд на стан сп‘яніння у медичному закладі. Чоловік погодився. Висновок лікаря-нарколога – позитивний. Чоловік керував автомобілем під дією солей. Під час перевірки документів патрульні зʼясували, що керманич не має права керування автомобілем і вже притягався за це порушення до адміністративної відповідальності протягом року», – розповіли поліцейські.

На порушника інспектори склали адміністративні матеріали: ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожньої розмітки) КУпАП; ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має такого права, вчинене повторно протягом року) КУпАП; ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП та відсторонили чоловіка від керування автомобілем.

null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #патрульна поліція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: