«Завдяки вам ми доставили 1370 тонн вантажів допомоги», – «Українська команда» подякувала українцям за донати

Опубліковано:
3 Січня, 2024

З початку широкомасштабного вторгнення «Українська команда» доставила вже 1370 тонн допомоги, в першу чергу військовим. Напередодні Нового року волонтери подякували всім українцям, які своїми донатами підтримують захисників та цивільних українців, що постраждали від війни.

«Сьогодні росія влаштувала черговий масовий терор проти українців. Але чим сильніше вона біснується, тим міцніше наше бажання помститися. І тим більше наша допомога захисникам. «Українська команда» щиро дякує всім українцям, які разом з нами підтримують хлопців на передовій!» – йдеться у повідомленні «Української команди». 

Завдяки донатам українців за неповні два роки війни доставлено 1370 тонн вантажів на передову та мешканцям постраждалих регіонів. Понад 150 військових підрозділів отримали дрони, автівки, тепловізори, генератори, бандерпечі, ліки, набори для обігріву та багато іншого, що було придбано за донати  українців. А громадяни, які постраждали від війни, отримали продукти, одяг та ліки, зазначають волонтери. 

«Загалом ми з вами допомогли вже 274 тисячам військових та цивільних. Загальна вартість цієї допомоги становить 265 млн грн. Продовжуємо працювати! Разом до Перемоги!» – підкреслили «Українській команді».

Допомогти бійцям нищити ворога:

Приватбанк: https://bit.ly/3Bwii4S

Монобанк: https://tinyurl.com/yse28z59

UAPay: https://bit.ly/3Dd68PM

Повні реквізити: https://bit.ly/474kmOx

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волонтери, #Українська команда
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: