У шопці на Тернопільщині народилось ягня – як символ надії на краще

Опубліковано:
31 Грудня, 2023

У Зборовi в шопцi народилася овечка. Тварин для шопки привiз один iз пiдприємцiв громади. Про це у соцмережi написав мiський голова Зборова Руслан Максимiв.

“Напередоднi Рiздва на узбiччi площi в Зборовi встановлювали рiздвяну шопку, а бiля неї — невелику кошару з овечками. Так хотiли подарувати трохи радостi для жителiв та гостей мiста. Особливо овечки в кошарi цiкавили дiтей, якi з охотою фотографувалися та годували їх. Сьогоднi народилася овечка. Ця подiя не може залишити нас байдужими адже нове життя, як невеличке чудо, вселяє надiю на краще”, — написав Руслан Максимiв.

“Спочатку, як пiдприємець надав нам тварин, ми думали, що то два баранчики. В результатi i назвали їх Данило i Петро. Ну, Данило вже не буде, а буде Дарина. Настiльки це було неочiкувано, взагалi ми думали, що тварина захворiла, думали, що перегодували. Хотiли лiкувати, а поки ми зiбралися з лiками, то на нас чекав такий приємний сюрприз”, — розповiв керiвник земельного вiддiлу Зборiвської мiської ради Вiктор Хованець.

За словами Вiктора Хованця, тепер новонароджена стала мiсцевою зiркою. До рiзвяної шопки приходять мiсцевi жителi та роблять з нею фото.

Новонароджена овечка

 

Шопку встановлюють другий рiк поспiль, повiдомив голова Зборiвської громади Руслан Максимiв.

“Вiдколи повномасштабне вторгнення, вiйна в нашiй країнi, ми не встановлюємо новорiчнi ялинки. А лише минулого року встановили рiздвяну шопку, щоб жителi нашого мiста мали хоча б якусь радiсть на рiздвянi свята. Цьогорiч ми вирiшили доповнити цю рiзвяну шопку i бiля неї розмiстити кошару”.

Шопка у Зборові

До різвяної шопки приходять місцеві жителі та роблять з нею фото. До різвяної шопки приходять місцеві жителі та роблять з нею фото.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Зборів, #народилося, #різдво, #шопка, #ягня
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: