У дворі зруйнованого будинку в Одесі запалили святкові вогні на ялинці

Опубліковано:
30 Грудня, 2023

У дворi пошкодженої вiд обстрiлу РФ багатоповерхiвки в Одесi увiмкнули гiрлянду на ялинцi. Щемке фото опублiкувало Головне управлiння ДСНС України в Одеськiй областi.

“Мешканцi, що постраждали сьогоднi вiд обстрiлiв – увiмкнули гiрлянду на ялинцi, яка стоїть у самiсiнькому центрi понiвеченого внутрiшнього двору багатоповерхiвок. Таку жагу до життя та перемоги свiтла над темрявою мають лише нашi люди, лише українцi! Свiтло переможе! Життя переможе!”, – зазначили рятувальники.

29 грудня пiд час масованої атаки росiян ворожа ракета влучила у багатоквартирний житловий будинок в Одесi. Вона зруйнувала квартири з 2 до 5 поверху – їх охопила пожежа. Внаслiдок обстрiлу загинуло 2 людей, 10 – дiстали поранення, серед них двоє дiтей.

29 грудня росiяни атакували й iншi українськi мiста: Київ, Запорiжжя, Днiпро,  Харкiв, Львiв тощо. Мiшенями стали цивiльнi об’єкти: житловi багатоповерхiвки, школи, садочки, склади.

За даними Офiсу президента, внаслiдок атаки 26 українцiв загинули, понад 120 людей зазнали поранень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будинки, #зруйнований двір, #настрій, #Незламні, #одеса, #Ракетна атака, #ялинка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: