У громадах на Тернопільщині попрощалися із трьома воїнами

Опубліковано:
29 Грудня, 2023

На Тернопільщині прощаються із трьома загиблими військовослужбовцями. У Чорткові жителі громади зустріли тіло загиблого воїна Віталія Марени. На Підгаєччині зустріли загиблого військового Івана Палія. У Теребовлянській громаді попрощалися із 26-річним військовим Євгеном Псюрським.

Про це повідомили на сторінках громад, пише Суспільне

У Чорткові жителі громади зібрались на подвір’ї Собору верховних апостолів Петра і Павла, щоб віддати останню шану загиблому бійцю Віталію Марені. Віталій до війни працював у сфері торгівлі. Віталія призвали на військову службу 22 березня 2023 року. Служив в 10 окремій гірсько-штурмовій бригаді, у стрілецькому батальйоні, на посаді стрілець-санітар. Загинув 25 грудня, під час артилерійського обстрілу російськими військами, поблизу населеного пункту Берестове, Бахмутського району.

На Підгаєччині прощаються із воїном Іваном Палієм. Загинув боєць 24 грудня 2023 року у Донецькій області. 38-річний чоловік був солдатом, стрільцем-санітаром. На території Підгаєцької громади оголосили жалобні дні.

У Теребовлянській громаді попрощалися із жителем села Лошнів Євгеном Псюрським. Молодший сержант підписав контракт із ЗСУ 6 грудня 2022 року. Чоловік був головним сержантом аеромобільного батальйону. 11 грудня 2023 року воїн загинув на Донеччині. У чоловіка залишились батьки, сестра та брат. Поховали загиблого на кладовищі в Лошневі.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #герой, #загинув, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #похорон, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: