Тернопільська обласна організація ветеранів війни з різдвяними подарунками відвідала дитячий будинок у селі Петриків

Опубліковано:
28 Грудня, 2023
Тернопільська обласна організація ветеранів війни на Різдво завітала з подарунками у Петриківський дитячий будинок-інтернат.

Вихованцям спеціалізованого закладу з нагоди свята вручили солодкі пакунки. Також волонтери забезпечили інтернат необхідними продуктами харчування – крупами та борошном.

– Ми розуміємо, що Різдво має бути у кожному домі. Будемо намагатися приїжджати сюди не тільки на свята, а частіше. Це не один заклад, який ми відвідуємо, таких є декілька,  зазначив голова ГО «Тернопільська обласна організація ветеранів війни» Тарас Пастух.

Наразі у Петриківському дитячому будинку-інтернаті виховують понад 80 дітей з інвалідністю. За час повномасштабної російсько-української війни заклад прийняв орієнтовно 30 вихованців з окупованих територій.

– Діти, які тут перебувають, також потребують свята і хороших емоцій. Тож у святковий день ми вирішили до них завітати,  наголосив співзасновник ГО «Тернопільська обласна організація ветеранів війни» Володимир Камінський.

В організації додають, робити дітям свято допомагають місцеві підприємці та небайдужі.

– Звісно, що наші вихованці, як і всі діти, хочуть свята. Їм приємно, коли до них приходять, вітають. Дуже важливо, що у час війни є такі добрі люди, які піклуються про інших, –підкреслив директор Петриківського дитячого будинку інтернату Михайло Новосад.

До доброї справи також долучилися директор ПП НВО «Ненергоощадні технології» Іван Іскерський, Ярослав Івашків, засновник «Юник сімейний маркет» Олег Юник, засновник мережі магазинів «Фрукти» Ярослав Яворський.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #пастух, #петриків, #різдво
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: