Кабмін прийняв рішення про звільнення Голови Тернопільської ОВА Труша

Опубліковано:
27 Грудня, 2023

Кабiнет мiнiстрiв України ухвалив розпорядження щодо звiльнення голови Тернопiльської обласної державної адмiнiстрацiї Володимира Труша.

Сьогоднi, 27 грудня, на засiданнi Кабiнету мiнiстрiв України ухвалили розпорядження щодо звiльнення з посади голови Тернопiльської обласної державної адмiнiстрацiї – Володимира Труша. Про це повiдомляє РБК-Україна з посиланням заяву уряду.

 

Що вiдомо про Володимира Труша

Зауважимо, що Труш знаходився на посадi голови Тернопiльської ОДА з 19 березня 2020 року. До цього керував Рогатинською РДА на Франкiвщинi.

У 2002—2008 роках працював в органах податкової мiлiцiї державної податкової адмiнiстрацiї в Iвано-Франкiвськiй областi. Тодi був головним спецiалiстом служби безпеки та директором ТзОВ «Iгросвiт» (2008—2009 роки), у 2010-му став помiчником-консультантом народного депутата України.

У 2016—2019 роках був приватним пiдприємцем, а опiсля став директором ТОВ «АВТ-Захiд».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Володимир Труш, #звільнення, #кабмін, #керівництво, #Тернопільска область, #ТОВА
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: