Громада Києва передала 241 бригаді 20 нових вантажних автомобілів, – Кличко

Опубліковано:
27 Грудня, 2023

Мер Києва Вітлаій Кличко передав 241 окремій бригаді Сил територіальної оборони ЗСУ 20 вантажівок, які були закуплені на кошти бюджету Києва. Про це Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі. 

«Сьогодні передали бійцям 241 окремої бригади ТРО 20 нових повнопривідних вантажних автомобілів MAN (4х4), які військові закупили за кошти громади столиці. Ця бригада сформована в Києві, її батальйони воюють на гарячих напрямках фронту. Сьогодні ці вкрай необхідні нашим захисникам машини вирушать до бійців на фронт», – повідомив Віталій Кличко.

Мер Києва також зазначив, що загальна допомога громади Києва 241 бригаді сягнула вже 245 мільйонів гривень.

null

Фото з мережі Інтернет

«Громада Києва продовжує допомагати нашим захисникам. За запитами 241 бригади, столиця виділила з бюджету від початку широкомасштабного вторгнення 245 мільйонів гривень на її оснащення. Із них – 168 млн – цього року. З цих коштів 93 мільйони військові спрямували саме на придбання 20-ти повнопривідних вантажних автомобілі MAN», – наголосив Кличко.

Він також зазначив, що Київ допомагає всім військовим підрозділам, сформованим в Києві.

«Нагадаю, минулого тижня військові 112 бригади ТРО міста Києва відправили на передову 1500 FPV-дронів та 200 квадрокоптерів Mavic 3 і Mavic 3T, які закупили за кошти, що виділила столиця», – повідомив мер.

Раніше повідомлялося, що брати Клички придбали і передали 100 FPV-дронів бійцям 47 бригади, яка захищає Авдіївку. Таку ж партію безпілотників Віталій та Володимир Клички відправили 53 бригаді, яка також захищає Авдіївку.

Також повідомлялося, що Київ у 2023 році виділив на підтримку захисників понад 7 мільярдів гривен. Це 10% бюджету столиці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вантажівки, #допомога, #зсу, #кличко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: