Триває набір до лав Патрульної поліції Тернопільщини. Для того, щоби приєднатися до цієї служби – треба заповнення анкету, надати необхідні документи і пройти конкурс. Про це розповіли в управлінні Патрульної поліції Тернопільської області.

«Конкурс складається з кількох етапів. Кандидати мають пройти оцінку рівня логічного й аналітичного мислення та знання законодавства. Охочі стати патрульними пройдуть медогляд для встановлення придатності до служби за станом фізичного та психічного здоров’я. У них перевірять рівень фізичної підготовки: кандидати мають виконати вправи на силу та витривалість. Також відбудеться співбесіда з поліцейською комісією, під час якої оцінюватимуть відповідність кандидата вимогам до посади. Також кожен кандидат пройде спеціальну перевірку щодо існування обмежень, пов’язаних із прийняттям на службу до поліції», – розповіли в управлінні Патрульної поліції Тернопільської області.

Заповнити анкету на вступ до Патрульної поліції можна тут: https://my.patrolpolice.gov.ua/.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #набір, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: