Юний шахіст з Тернопільщини відзначився на міжнародному турнірі в Іспанії

Опубліковано:
25 Грудня, 2023

Юний шахіст з Тернопільщини Валентин Гулька відзначився на міжнародному турнірі в Іспаінї. Хлопець виконав першу норму титулу Міжнародного майстра в Іспанії на турнірі El Llobregat Open Chess Tournament. Валентин – житель Чорткова. Про це поінформували на сторінці Чортківської міської ради у мережі Facebook.

Участь у турнірі взяли 230 шахістів із різних країн світу.

«Цей турнір вчетверте відбувся у передмісті Барселони. Там відбулися змагання з 9-ти турів за швейцарською системою. Тобто щодня впродовж 9-ти днів у партіях із сильнішими суперниками треба було щоразу грати на максимум. «Міжнародний майстер (International master, IM)» – виконується в Міжнародних турнірах і турнірах «Оупенах». Потрібно зіграти з представниками мінімум 3 країн, також мінімум з трьома міжнародними майстрами чи гросмейстерами і при тому набрати певну кількість очок, щоб була «норма» (норма залежить від рейтингу та звання суперників). На Чемпіонаті Європи з рапіду серед дорослих у Хорватії (Загреб) Валентин став другим у своїй віковій категорії, добавивши 165 пунктів рейтингу», – йдеться на сторінці Чортківської міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Валентин Гулька, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: